Razvedrite si dan

Krovni prozori s donjim upravljanjem

S prozorom s donjim upravljanjem nebo je granica. VELUX prozori s donjim upravljanjem kojima se rukuje pomoću elegantne ručke u donjem dijelu otvaraju vam pogled na horizont i maksimiziraju količinu prirodne dnevne svjetlosti koja smije ući. Prozore s donjim upravljanjem preporučujemo ako morate ili ako želite, ugraditi prozore visoko, na primjer kod visokog parapetnog zida.

Više prirodnog svjetla i svježeg zraka

Pogledajte način rada

Prednosti krovnih prozora s donjim upravljanjem

Uživajte u panoramskim pogledima - dok povećavate energetsku efikasnost i prirodno prozračivanje

Prava svjetlost kroz krovni prozor - znatno povećava količinu prirodnog svjetla u vašim prostorijama

Praktično donje upravljanje – omogućuje ugradnju u visoke parapetne zidove

Prirodna ventilacija – sa zatvorenim prozorom

Neka svjež zrak uđe u vaš dom i kada ste odsutni ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Povucite jedinstveno izvedenu ručku u gornjem dijelu jednom i omogućit ćete da svježi, filtrirani zrak uđe kroz ventilacioni preklop.

Uživajte u svježem, čistom, filtriranom zraku

Ugrađeni filter za zrak poboljšava unutrašnju klimu sprečavajući ulazak prašine i insekata u vaš dom. Filter je namijenjen za višekratnu upotrebu i lako se čisti.

Jeste li spremni za kupovinu?

Mnogo više od samog prozora

Prozori s donjim otvaranjem mogu dramatično promijeniti prostor. Oni su najbrži način za dodavanje prirodnog svjetla, ventilacije i osjećaja otvorenosti vašim potkrovnim prostorima. Uticaj u smislu dnevne svjetlosti i svježeg zraka, da ne spominjemo pogled, je zapanjujući.

Možda će vas zanimati i...

Krovni prozori s gornjim upravljanjem

Krovnim prozorom s gornjim upravljanjem jednostavno se upravlja - čak i kada je namještaj ispod njega. Inovativna ručka u gornjem dijelu omogućuje vam ugradnju prozora niže od istovjetnog prozora s donjim upravljanjem kako biste imali izvrstan pogled dok stojite i kada sjedite.

Dodatni elementi

Vertikalni prozorski elementi su dizajnirani da se ugrade direktno ispod VELUX krovnih prozora. Budući da se prozori protežu gotovo do poda osiguravaju predivan pogled i otvaraju vaše potkrovlje – i vaš životni prostor.

Opšavi

VELUX opšavi su izrađeni precizno i osiguravaju vodonepropustno zaptivanje između krovnog prozora i krovnog materijala. Bogat asortiman VELUX opšava olakšava vam izbor ispravnog opšava za vaš krovni prozor, bilo koje kombinacije krovnih prozora i krovnog materijala.