Uvijek nadohvat ruke -
Čak i s namještajem ispod

Jednostavni za otvaranje, korištenje i ugradnju

Krovni prozori s gornjim upravljanjem

Neka vam svjež zrak bude nadohvat ruke s VELUX krovnim prozorom s gornjim upravljanjem. Krovnim prozorom s gornjim upravljanjem jednostavno se upravlja - čak i kada je namještaj ispod njega. Inovativna ručka u gornjem dijelu omogućuje vam ugradnju prozora niže od istovjetnog prozora s donjim upravljanjem kako biste imali izvrstan pogled dok stojite i kada sjedite. 

Ako svoj prozor morate ili želite da postavite u niski položaj, na primjer: u prostorijama s niskim plafonom ili na mjestu gdje želite da imate bolji pogled na donje okruženje, preporučujemo prozore s gornjim upravljanjem.

Pogledajte način rada

Prednosti krovnog prozora s gornjim upravljanjem

Praktično – čak i s namještajem smještenim ispod krovnog prozora

Jednostavno otvaranje i brzo zatvaranje pomoću ručke u gornjem dijelu

Niska ugradnja omogućuje veću fleksibilnost i bolje poglede

Prirodna ventilacija – sa zatvorenim prozorom

Neka svjež zrak uđe u vaš dom i kada ste odsutni ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Povucite jedinstveno izvedenu ručku u gornjem dijelu jednom i omogućit ćete da svježi, filtrirani zrak uđe kroz ventilacioni preklop.

Uživajte u svježem, čistom, filtriranom zraku

Ugrađeni filter za zrak poboljšava unutrašnju klimu sprečavajući ulazak prašine i insekata u vaš dom. Filter je namijenjen za višekratnu upotrebu i lako se čisti.

Jeste li spremni za kupovinu?

Mnogo više od samog prozora

Prozori s gornjim otvaranjem mogu dramatično promijeniti prostor. Oni su najbrži način za dodavanje prirodnog svjetla, ventilacije i osjećaja otvorenosti vašim potkrovnim prostorima. Uticaj u smislu dnevne svjetlosti i svježeg zraka, da ne spominjemo pogled, je zapanjujući.

Možda će vas zanimati i...

Krovni prozor s donjim upravljanjem

VELUX prozori s donjim upravljanjem kojima se rukuje pomoću elegantne ručke u donjem dijelu otvaraju vam pogled na horizont i maksimiziraju količinu prirodne dnevne svjetlosti koja smije ući.

VELUX CABRIO® balkon

VELUX prozori s donjim upravljanjem kojima se rukuje pomoću elegantne ručke u donjem dijelu otvaraju vam pogled na horizont i maksimiziraju količinu prirodne dnevne svjetlosti koja smije ući.

Opšavi

VELUX opšavi su izrađeni precizno i osiguravaju vodonepropustno zaptivanje između krovnog prozora i krovnog materijala. Bogat asortiman VELUX opšava olakšava vam izbor ispravnog opšava za vaš krovni prozor, bilo koje kombinacije krovnih prozora i krovnog materijala.

Uvijek nadohvat ruke -
Čak i s namještajem ispod