Standard Plus

Donje upravljanje 

Zahvaljujući ThermoTechnology™ naš novi energetski optimizirani krovni prozor ima izolaciju visokih performansi. Vaš dom na taj način ima visoku energetsku efikasnost i zadržava toplotu. Drugi dodatni proizvodi su specijalni zaptivač za poboljšanu hermetičnost i laminirano staklo za dodatnu sigurnost. Nedavno redizajnirana pocinčana ručka u donjem dijelu čini ga prikladnim za visoke primjene i ugradnje u ravni s visokim parapetnim zidovima.

Pocinčana ručka na donjoj strani
Sistem ventilacije u 2 nivoa
Filter za prašinu i insekte
Specijalni zaptivač
Sigurnosno staklo

Izrađena od unaprijeđenih materijala izabranih za njihova izvanredna izolacijska svojstva, inovativna tehnologija ThermoTechnology™ vaš prozor pretvara u izuzetno snažan štit protiv vjetra i hladnog zraka. Rezultat je manji gubitak toplote i veća energetska efikasnost.

Specijalni zaptivač poboljšava hermetičnost prozora na najbolju u klasi. Kao rezultat, možete uživati u ugodnoj unutrašnjoj klimi bez neželjenog propuha. U kombinaciji s tehnologijom ThermoTechnology™ to vam pruža prozor izvrsne energetske efikasnosti.

Zahvaljujući njegovom laminiranom unutrašnjem staklu, ispod ovog krovnog prozora možete sigurno spavati, raditi i igrati se. Ako se o staklo snažno udari i ono pukne, neće se polomiti ili pasti. Idealno kada želite dodatnu sigurnost i mir.

Izaberite pravi tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora s gornjim upravljanjem. Krovni prozor je idealno ugraditi nisko (počevši od 90 cm od poda) - to omogućuje sjajan pogled na okolinu, a istovremeno ostavlja prostor za namještanje ispod.

Možda će vas zanimati i