Standard Plus

Gornje upravljanje

Naš novi prozor koji ne zahtijeva održavanje idealan je za kupatila i kuhinje ili gdje dajete prednost bijelom izgledu. Njegovo termo-modifikovano drveno jezgro prekriveno je poliuretanskim premazom otpornim na vodu i prašinu, što znači da pruža izvrsnu izolaciju i trajnost uz minimalno potrebno čišćenje i bez potrebe za obnovom boje. Ručka u gornjem dijelu čini ga prikladnim za većinu visina ugradnje i savršenim za otvaranje i zatvaranje iznad kade ili umivaonika.

Ručka u gornjem dijelu 
Integrisana ventilacija
Filter za prašinu i insekte
Specijalni zaptivač
Sigurnosno staklo
Bez održavanja

Neka svjež zrak ulazi u vaš dom dok kuhate ili se tuširate. Dotaknite jedinstveno izvedenu ručku u gornjem dijelu i omogućit ćete da svježi, filtrirani zrak uđe duž gornjeg dijela prozora. Prozor ostaje zatvoren, a ugrađeni filter koji se može čistiti će osigurati da vam ne smetaju insekti ili prašina.

Naš novi sistem izolacije visokih performansi koristi termo-modifikovano drveno jezgro kako bi osigurao najbolji mogući učinak protiv gubitka toplote. U kombinaciji sa specijalnim zaptivačem za bolju hermetičnost, imat ćete
topliji dom.

Za razliku od uobičajenih PVC prozora, vodootporni poliuretanski premaz našeg prozora koji ne zahtijeva održavanje je lijevan u jednom komadu. To krilo prozora čini otpornim na vlagu i prašinu i osigurava glatke uglove koji ne kupe vlagu, prašinu i nečistoću jer nema spojeva. Održavanje nije potrebno; samo povremeno uklanjanje vode krpom.

Izaberite pravi tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora s gornjim upravljanjem. Krovni prozor je idealno ugraditi nisko (počevši od 90 cm od poda) - to omogućuje sjajan pogled na okolinu, a istovremeno ostavlja prostor za namještanje ispod.

Možda će vas zanimati i