Standard


Donje upravljanje 

Upravljan elegantnom ručkom na donjoj strani, ovaj krovni prozor je rješenje koje preporučujemo kada je prozor potrebno ili kada ga želite staviti u visoki položaj, na primjer zbog visokog parapetnog zida. Prozor se standardno isporučuje s novim sistemom ventilacije u 2 nivoa koji osigurava fleksibilnu ventilaciju, čak i kada je prozor zatvoren.

Pocinčana ručka na donjoj strani
Sistem ventilacije u 2 nivoa
Filter za prašinu i insekte

Nova glatka pocinčana ručka smještena u donjem dijelu dizajnirana je za jednostavno i komforno otvaranje i zatvaranje visoko postavljenih prozora. Prozor radi čišćenja jednostavno rotirajte za 180° i pričvrstite rezu u okvir kako bi vam obje ruke bile slobodne.

Sistem ventilacije u 2 nivoa omogućuje vašem domu da diše, čak i kada je prozor zatvoren. Kliknite jednom ili dva puta kako biste podesili količinu zraka koju želite upustiti – i uživajte u svježem zraku u svaka doba dana ili noći.

Ugrađeni filter za zrak pruža vam zdraviji prostor za življenje sprečavanjem prodora prašine i insekata u vaš dom. Filter se jednostavno čisti usisivačem.

Izaberite pravi tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora s gornjim upravljanjem. Krovni prozor je idealno ugraditi nisko (počevši od 90 cm od poda) - to omogućuje sjajan pogled na okolinu, a istovremeno ostavlja prostor za namještanje ispod.

Možda će vas zanimati i