Standard


Gornje upravljanje 

Originalni krovni prozor s jedinstvenim gornjim upravljanjem. Elegantna ručka u gornjem dijelu – nedavno redizajnirana kako bi otvaranje i zatvaranje jednom rukom bilo još lakše – sada dolazi s integrisanom ventilacijom.

Ručka u gornjem dijelu 
Ugrađena ventilacija s filterom za zrak
Položaj za jednostavno čišćenje

Samo VELUX krovni prozori su dizajnirani s gornjim upravljanjem. To ima dvije velike prednosti: prozorom je lako rukovati čak i ako se namještaj nalazi neposredno ispod njega; prozor se ugrađuje niže u krov, tako da imate pogled i kada stojite i kada sjedite.

Neka svjež zrak ulazi u vaš dom i kada niste kod kuće ili dok spavate. Jednim povlačenjem jedinstvene ručke u gornjem dijelu ćete omogućiti ulazak svježeg, filtriranog zraka kroz gornji dio prozora, čak i kada je prozor zatvoren i to bez brige o prašini ili insektima.

Jedinstvena ručka u gornjem dijelu je nadograđena i omogućuje još bolji zahvat, a glatki dizajn u aluminijumu daje joj moderan i elegantan izgled. Prozor radi čišćenja jednostavno rotirajte za 180° i učvrstite rezu u krilo kako bi vam obje ruke bile slobodne.

Izaberite pravi tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora s gornjim upravljanjem. Krovni prozor je idealno ugraditi nisko (počevši od 90 cm od poda) - to omogućuje sjajan pogled na okolinu, a istovremeno ostavlja prostor za namještanje ispod.

Možda će vas zanimati i