Istražite više
Ideje za dječiju sobu - Maksimizirajte svoj prostor

Maksimizirajte svoj prostor

Krevet na sprat je odličan način da se stvori dodatni prostor u tinejdžerskoj sobi. Uz tri velika krovna prozora koji osvjetljavaju ovu sobu, prostor je otvoren, ugodan i uvijek pun svježeg zraka. Jedan prozor je postavljen visoko kako bi se osiguralo da dnevno svjetlo dopre do udaljenog zida i uglova - a to je VELUX INTEGRA® krovni prozor koji se može otvoriti i zatvoriti našim inovativnim daljinskim upravljačem.

Ideje za dječiju sobu
Istražite više
Ideje za dječiju sobu - Dnevnog svjetla više nego ikada

Više dnevnog svjetla nego ikad

Zbog svog ugla i položaja u kosom krovu, VELUX krovni prozori osiguravaju više svjetla od tradicionalnih tavanskih prozora. VELUX duo roletna za zamračenje je praktična roletna za zamračenje i plisirana roletna u jednom. Ona nudi najbolje od obje varijante: potpuno zamračenje u svako doba ili blago raspršeno prirodno svjetlo cijeli dan.

Inspiracija za dječiju sobu
Istražite više
Ideje za dječiju sobu - Jednostavno rješenje

Jednostavno rješenje


Jedan VELUX krovni prozor je sve što je potrebno da bi obilje svjetlosti obasjalo ovu dječiju sobu na gornjem spratu. Zahvaljujući praktičnom gornjem upravljanju naših standardnih krovnih prozora, prozor je lako otvoriti čak i kada je namještaj direktno ispod. Prozor koji ne zahtijeva održavanje ne zahtijeva ni čišćenje niti bojenje - ali se može obrisati mekanom vlažnom krpom.
Ideje i inspiracije za dječiju sobu
Istražite više
Inspiracija za dječiju sobu - Maksimalno iskoristite svoj prostor

Maksimalno iskoristite svoj prostor

Dječija soba je košnica aktivnosti. To nije samo mjesto za spavanje, to je i mjesto za okupljanje u zabavnim igrama s prijateljima. Praktičan krovni prozor s gornjim upravljanjem pruža pravu količinu prirodnog svjetla i svježeg zraka za takvu igraonicu. Vanjska tenda je ugrađena izvana i pruža zaštitu od toplote.