Istražite više
Ideje za dnevni boravak - Udvostručite svjetlo i pogled

Udvostručite svjetlo i pogled

Radi predivnog pogleda i još više dnevnog svjetla u dnevnom boravku, krovne prozore ugradite u parovima. VELUX INTEGRA® solarni krovni prozori mogu se otvoriti i zatvoriti s daljinskim upravljačem s ekranom osjetljivim na dodir - vrhunska udobnost i praktičnost. Radi održavanja temperatura ugodnim za toplih sunčanih dana, s vanjske strane prozora možete ugraditi transparentne VELUX INTEGRA® solarne vanjske tende.

Dio 2 - Ideje za dnevni boravak
Istražite više
Ideje za dnevni boravak - Razvedrite si dan

Razvedrite si dan

Par VELUX INTEGRA® krovnih prozora otvara prostor ovog dnevnog boravka na gornjem spratu i daje mu novu živost. VELUX INTEGRA® krovni prozori se mogu otvarati i zatvarati i dok se opuštate na sofi – zahvaljujući našem daljinskom upravljaču kojim možete lako prilagoditi i svu unutrašnju i vanjsku VELUX INTEGRA® dodatnu opremu.?

Ideje za dnevni boravak
Istražite više
Ideje za dnevni boravak - Udobnost i praktičnost

Komfor i praktičnost

Niz prozora smještenih u gornjem dijelu visokog plafona osvjetljuje prostor i unosi dnevnu svjetlost u svaki kutak prostorije. VELUX INTEGRA® krovni prozori su bili savršen izbor za ovo nedostupno mjesto jer se mogu otvarati i zatvarati putem daljinskog upravljača s ekranom osjetljivim na dodir. A zahvaljujući jedinstvenom senzoru za kišu, prozori će se automatski zatvoriti u slučaju kiše.
Ideje za uređenje dnevnog boravka
Istražite više
Ideje za dnevni boravak - Sjajne kombinacije VELUX krovnih prozora

Sjajna kombinacija VELUX krovnih prozora

Grupa od četiri VELUX krovna prozora ispunjava ovaj dnevni boravak na gornjem spratu obiljem prirodnog svjetla i pruža fantastičan pogled na vrt i oblake. Dva krovna prozora s gornjim upravljanjem u kombinaciji s vertikalnim prozorskim elementima s gornjom ručkom koji se otvaraju prema unutra praktična su za upravljanje.