Istražite više
Ideje za kuhinju - Inovativna rješenja za ravne krovove 

Inovativna rješenja za ravne krovove

Kuće s ravnim krovovima često su tamne u centru i zato su prozori dizajnirani za ravne krovove savršen način za uvođenje prirodnog svjetla i otvaranje prostorije. Ovdje su dva VELUX prozora za ravne krovove pretvorila centralno smještenu kuhinju u svijetao, pozivajući prostor za porodične obroke i zabavu s prijateljima.

Ideje za kuhinju
Istražite više
Ideje za kuhinju - Recept za sjajnu kuhinju

Recept za sjajnu kuhinju

Dva prozora postavljena visoko na plafonu ispunjavaju kuhinju dnevnim svjetlom i otvaraju prostor. Pored toga što pružaju optimalnu rasvjetu za kuhanje, oni su i put izlaza pare, dima i mirisa kuhanja iz vašeg doma. Ovi VELUX INTEGRA® krovni prozori smješteni izvan dohvata mogu se otvoriti i zatvoriti praktičnim daljinskim upravljačem.

VELUX inspiracija kuhinjom - ideje
Istražite više
Ideje za kuhinju - Maksimalno iskoristite svoj prostor

Vaš prozor u svijet

Zbog svog ugla, krovni prozori propuštaju više svjetla od tradicionalnih tavanskih prozora. Ovdje grupa VELUX krovnih prozora posvjetljuje kuhinju i stvara osjećaj veće prostranosti.
Ideje za kuhinju
Istražite više
Ideje za kuhinju - Zdravija unutrašnja klima 

Zdravija unutrašnja klima

Grupa VELUX krovnih prozora smještenih visoko na plafonu pruža odlično, ravnomjerno osvjetljenje za cijelu kuhinju. Ovi VELUX INTEGRA® krovni prozori smješteni izvan dohvata mogu se otvoriti i zatvoriti našim daljinskim upravljačem s ekranom osjetljivim na dodir.
Istražite više
Ideje za kuhinju - Svjetlija svakodnevnica

Svjetlija svakodnevnica

Postavljen visoko na plafonu, krovni prozor VELUX INTEGRA® osigurava obilje ravnomjerno raspoređenog dnevnog svjetla za cijelu kuhinju. Gdje god je moguće, preporučujemo postavljanje krovnih prozora iznad prostora za rad i jelo kako bi se osigurali najbolje moguće svjetlo i ventilacija tamo gdje je to najpotrebnije.
Istražite više
Ideje za kuhinju - Najbolji pogled u gradu

Najbolji pogled u gradu

Grupa od tri VELUX INTEGRA® krovna prozora ispunjava ovu kuhinju na gornjem spratu obiljem prirodnog svjetla i pruža fantastičan pogled. Svi prozori završno su obrađeni praktičnim poliuretanom koji ne zahtijeva održavanje i VELUX unutrašnjim žaluzinama otpornim na vlagu i jednostavnim za održavanje, što ih čini savršenim za kupatila i kuhinje.