Istražite više
Ideje za kupatilo - Sunčani početak dana

Sunčani početak dana

Linija od dva VELUX krovna prozora ovo kupatilo na gornjem spratu i pripadajuću tuš kabinu ispunjava sunčevim svjetlom. Gornji prozor je izvan dohvata i stoga je odabran krovni prozor VELUX INTEGRA® krovni prozor s električnim upravljanjem. Može se programirati za ventilaciju prostorije čak i kada ste odsutni, – a automatski će se zatvoriti ako počne padati kiša. Oba prozora su završno obrađena poliuretanom koji ne zahtijeva održavanje i opremljena trajnim VELUX unutrašnjim žaluzinama otpornim na vlagu.

Ideje za kupatilo
Istražite više
Ideje za kupatilo - Prirodno svjetlo svugdje

Prirodno svjetlo svugdje

VELUX svjetlosni tuneli omogućuju dovođenje prirodnog svjetla u svaki kutak vašeg doma – i u ona područja gdje tradicionalni krovni prozori nisu opcija. Čak i za oblačnih dana ovi ekonomični "tuneli" osiguravaju svjetlost koja odgovara snazi konvencionalne sijalice od 60 W. Vanjski dizajn usklađen je s drugim VELUX proizvodima.

Ideje za kupatilo II
Istražite više
Ideje za kupatilo - Kupanje u suncu

Kupanje u suncu

VELUX prozor za ravne krovove odličan je način da dodate novu dimenziju svakoj prostoriji pod ravnim krovom. Dakle, bilo da je krovni prozor jedini način za dovođenje prirodnog svjetla ili želite postići svjetliji, otvoreniji ambijent u prostoriji s fasadnim prozorima, prozori za ravne krovove su idealno rješenje.

Ideje za uređenje kupatila
Istražite više
Ideje za kupatilo - Trenutak tišine

Trenutak tišine

Svjež zrak i dnevno svjetlo ispunjavaju cijelo kupatilo i osiguravaju vam savršen trenutak tišine i privatnosti. Gornji prozor je krovni prozor s daljinskim upravljanjem VELUX INTEGRA®. Može se programirati za ventilaciju prostorije čak i kada ste odsutni i za automatsko zatvaranje ako počne padati kiša. Oba prozora su završno obrađena poliuretanom koji ne zahtijeva održavanje i opremljena trajnim VELUX unutrašnjim žaluzinama otpornim na vlagu.
VELUX ideje za kupatilo
Istražite više
Ideje za kupatilo - Sunčano kupatilo

Sunčano kupatilo

Završni sloj VELUX krovnih prozora bijelim poliuretanom koji ne zahtijeva održavanje je savršen za zaštitu jakog drvenog jezgra od vlage. Bijeli završni sloj posvjetljava sobu i omogućuje da sunce ispuni cijelu prostoriju.