Istražite više
Ideje za spavaće sobe - Neka snovi dosegnu zvijezde s panoramskim pogledom u svemir

Spavanje pod zvijezdama

Strmi nagib krova je omogućio ugradnju četiri velika krovna prozora u ovu sobu koji danas osiguravaju fantastičan panoramski pogled. Budući da su van dohvata, svi prozori su krovni prozori tipa VELUX INTEGRA® kojima se može daljinski upravljati pomoću našeg daljinskog upravljača s ekranom osjetljivim na dodir. Svi prozori imaju vanjske tende koje smanjuju zagrijavanje i do 90% kako bi vaša spavaća soba bila ugodna za toplih, sunčanih dana. Prozirna mrežasta tkanina propušta svjetlost u sobu, a čuva vas od pogleda.

Ideje za modernu spavaću sobu
Istražite više
Ideje za spavaće sobe - Svjetlija spavaća soba

Svjetlija spavaća soba

Zahvaljujući grupi krovnih prozora, ova spavaća soba na gornjem spratu sada koristi obilje prirodnog svjetla tokom dana. Zahvaljujući praktičnom gornjem upravljanju našim standardnim prozorima otvorit ćete ih u trenu, čak i ako je krevet tik do njih. A bijelo obojeni okviri sobi daju čist i moderan izgled.

Inspiracija za spavaću sobu
Istražite više
Ideje za spavaće sobe - Maksimalno iskoristite svoj prostor

Maksimalno iskoristite svoj prostor


Ovdje dva VELUX prozora za ravne krovove u prostor unose novu dimenziju, dovodeći dodatno prirodno dnevno svjetlo i osvjetljavajući prostoriju.
Ideje s dnevnim svjetlom za spavaću sobu
Istražite više
Vaš novi balkon

Vaš novi balkon

Ova prostorija ima jedinstvenu kombinaciju inovativnih VELUX CABRIO® balkonskih rješenja na jednoj strani i kombinaciju krovnih prozora s donjim upravljanjem i donjim fiksnim prozorskim elementom na drugoj strani. U samo nekoliko sekundi balkonsko rješenje VELUX CABRIO® pretvara se u mali balkon.
Istražite više
Osigurajte savršeno svjetlo

Osigurajte savršeno svjetlo

U ovu spavaću sobu s visokim parapetnim zidovima dnevnu svjetlost unose tri VELUX krovna prozora s gornjim upravljanjem završno obrađena bezbojnim lakom. Ako je prostoriju potrebno zamračiti danju, vanjske roletne pružaju 100% zamračenja. Spustite unutrašnje roletne radi ublažavanja ulaznog dnevnog svjetla i privatnosti.
Istražite više
Spavaća soba za dan i noć

Spavaća soba za dan i noć

Tri krovna prozora s gornjim upravljanjem završno obrađena bezbojnim lakom osiguravaju ulaznu svjetlost i pogled na drveće. Svi prozori imaju roletne za potpuno zamračenje kako bi se osigurao dobar noćni san i 100%-tno zamračenje tokom dana.

Istražite više
Više svjetla i pogleda - Ideje za spavaće sobe

Više svjetla i pogleda - Ideje za spavaće sobe

U ovoj spavaćoj sobi je bilo moguće ugraditi dva krovna prozora s donjim upravljanjem koji pružaju fantastičan panoramski pogled. Ispod krovnih prozora s donjim upravljanjem ugrađen je prozor sa specijalnim funkcijama tipa GIU koji pruža lijep pogled na vrt i još više dnevnog svjetla.