Dostupni poslovi

Mi smo uvijek u potrazi za popunjavanjem radnih mjesta ljudima koji imaju talent i strast da rastu s nama.

Ako pronađete radno mjesto koje odgovara vašim kvalifikacijama i ambicijama, voljeli bismo da nam se javite.

Naziv radnog mjesta  Lokacija Datum 
Ingenior - processer med træ   Ostbirk 1. sep. 2014.
Kvalitetsmedarbejder til elektronikproduktion  Ostbirk 1. sep. 2014.
Asistent upravljanja portfeljom med projektledelseserfaring   Ostbirk 1. sep. 2014.
Vedligeholdelsesmedarbejder til sprojtestobeproduktion   Skjern 1. sep. 2014.
Supply Chain & Production Analyst  Skjern 1. sep. 2014.

Kako se prijaviti?

1. Prijavite se

Podnesite kratak i precizan CV i pismo prijave. 

2. Intervju

Proces intervjua obično se sastoji od dva sastanka. 

3. Savršeno poklapanje

Pronalazimo najboljeg kandidata za radno mjesto, tim i našu kompaniju. 

Pitanja i odgovori

Tražimo ljude koji su spremni mijenjati stvari - ostaviti svoj trag u ambicioznim komercijalnim i ekološkim poduhvatima. Mi smo globalna organizacija i tražimo međunarodni način razmišljanja i sposobnost saradnje s kolegama izvan okvira profesija i nacionalnih granica. Vrijednosti Grupacije VELUX su sastavnica naše kompanije. One usmjeravaju naš način poslovanja i način na koji sarađujemo. Morate biti u stanju da se identifikujete s našim vrijednostima i ostvarujete ih u praksi u interakciji s kolegama, kupcima i dobavljačima.
Naš korporativni jezik je engleski. Ako se prijavljujete za administrativne poslove ili poslove visoke stručne spreme očekujemo visok nivo znanja engleskog jezika, jer ćete biti u komunikaciji s kolegama iz različitih zemalja.
Naš korporativni jezik je engleski, tako da prijave u pravilu treba pisati na engleskom jeziku. Međutim, ako se prijavljujete za posao u nekoj od naših lokalnih proizvodnih ili trgovačkih podružnica u oglasu može biti navedeno da se prijave dostavljaju i na lokalnom jeziku.
Za akademske i administrativne pozicije primamo samo online prijave. Provjerite oglas za posao da vidite kako treba predati zahtjev.
Nakon što podnesete prijavu, automatski ćete dobiti potvrdu. Ako je ne primite, pokušajte ponovo učitati prijavu ili kontaktirajte službu za ljudske resurse [opšta HR e-pošta].
Za svako radno mjesto koje oglasimo sprovodimo sveobuhvatan proces zapošljavanja kako bismo bili sigurni da ćemo pronaći najbolje kandidate za taj posao. Proces može varirati zavisno od radnog mjesta i poslovne oblasti za koju se prijavljujete. Ali obično postupak sprovodi menadžer koji zapošljava u suradnji s ljudskim resursima. Proces zapošljavanja je pažljivo osmišljen kako bi bili sigurni da se prijave svih kandidata razmatraju fer i ravnopravno. Ključni prioritet za nas je da svi kandidati imaju dobro iskustvo. Nakon što dostavite svoj CV i prijavu, vaš profil će pregledati menadžer koji zapošljava i partner za ljudske resurse kako bi se osiguralo da vaš lični i profesionalni profil ispunjava kriterije za radno mjesto za koje se prijavljujete. Kada su identifikovani najprikladniji kandidati, svaki kandidat će biti kontaktiran direktno – putem telefona ili e-pošte – i pozvan na intervju.
Slobodno se možete prijaviti za više od jednog radnog mjesta u Grupaciji VELUX. Molimo da podnese zasebnu prijavu za svako radno mjesto i da u svakom zahtjevu svakako navedete nazive/lokacije drugih radnih mjesta za koje ste se prijavili.
Za većinu akademskih i administrativnih položaja koristimo procjene ličnosti i sposobnosti. Ove procjene predstavljaju osnovu za dijalog o vašem pristupu zadacima i profesionalnom ponašanju i načinu razmišljanja. Naše procjene su uvijek dopunjene intervjuom.
Ako ste među kandidatima koje smo pozvali na intervju, znači da imate kvalifikacije koje tražimo - i profil koji nas interesuje. Dakle, sada je vrijeme za nas da se sastanemo. Intervju je prilika za nas da se bolje međusobno upoznamo. Imate priliku da nam kažete nešto više o sebi – i zašto biste željeli da radite u Grupaciji VELUX. A mi imamo priliku da vam kažemo nešto više o našoj kompaniji i našem poslu – što možemo ponuditi, a što očekujemo od vas. Naše intervjue zamišljamo kao ugodne susrete na kojima obje strane imaju priliku saznati da li odgovaramo jedni drugima. Dakle, najvažnija stvar je da budete svoji. Vi ste ta osoba koju želimo upoznati.
Primamo prijave samo kroz naš sistem zapošljavanja. Umjesto da šaljete samoinicijativne prijave, preporučujemo vam da pratite raspoložive VELUX poslove ovdje na našoj internetskoj stranici.