Energetska efikasnost je sada još pristupačnija

Komfornije, efikasnije

Standard

Standard serija nudi kupcima, koji su niže kupovne moći, pristupačne prozore bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Ova serija pruža sve bitne funkcionalnosti i nudi vam najširu ponudu do sada: bilo da želite gornje ili donje upravljanje, drveni ili prozor bez dodatnog održavanja, izbor je sada u potpunosti vaš.

Standard Plus

Ova serija proizvoda je za vlasnike stambenog prostora u potkrovlju - kuća ili stanova koji su spremni da investiraju u dodatnu energetsku efikasnost i komfor. To uključuje izuzetno pristupačno trostruko staklo, koje vam olakšava da svoj dom držite toplim.

    NOVO! Troslojno staklo

Premium

Premium serija pomaže vlasnicima potkrovlja da postignu potpuni luksuz i praktičnost. Serija nudi ekskluzivan dizajn i više svejtlosti. Automatizacija doma, plus komfor i sigurnost su prednosti koje su bez premca na tržištu.


Gornje upravljanje

Standard

Standard Plus

Premium

Donje upravljanje

Standard

Standard Plus

Premium

Gornje upravljanje - Bez dodatnog održavanja

Standard

Standard Plus

Premium

Donje upravljanje - bez dodatnog održavanja

Premium

Proširite vaše horizonte

Proizvodi za dodatni prostor u potkrovlju

Ima mnogobrojnih odličnih razloga za preporuku VELUX krovne kućice, novog proizvoda na našem tržištu koji vam pruža nevjerovatne mogućnosti kada je u pitanju vaše potkrovlje. VELUX krovna kućica u kombinaciji do čak 6 krovnih prozora može se nadograditi na VELUX INTEGRA daljinsko upravljanje za automatsku ventilaciju iz bilo kojeg dijela vašeg doma. Takođe imamo u ponudi i VELUX mini krovnu kućicu za sve one kojima je potrebno još dodatnog prostora.

Pogledajte proizvode za dodatni prostor u potkrovlju

VELUX informacije


 Energetska efikasnost je sada još pristupačnija

Komfornije, efikasnije