VELUX unutrašnja žaluzina
- regulacija svjetlosti i privatnost

VELUX plisirana roletna
- privatnost i blago raspršivanje dnevnog svjetla

VELUX roletne za kupatilo

Krovni prozori svako kupatilo mogu ispuniti obiljem prirodne svjetlosti i svježeg zraka. Dodatno dnevno svjetlo prostoriji pruža otvoreniji osjećaj prostranosti, a u ovim jako vlažnim područjima osiguravaju dovoljnu ventilaciju kroz krov.

Ali bilo da se odijevate za dan ili opuštate u kadi, privatnost je jednako važna kao i prirodno svjetlo u kupatilu – i to je razlog što su VELUX originalne roletne bitne. Roletne jednostavne za čišćenje poput unutrašnjih žaluzina su sjajan način za dodatnu privatnost u kupatilu.


 


Unutrašnje žaluzine

  • Privatnost i regulacija svjetlosti
  • Upravljanje bez uzica
  • Vodootporna i jednostavna za čišćenje

S VELUX unutrašnjim žaluzinama možete imati to sve – samo nagnite lamelu u bilo kojem smjeru kako biste podesili ugao svjetlosti i dobili odgovarajuću dozu privatnosti. Ove roletne otporne na vlagu bez uzica su jednostavne za čišćenje, a isporučuju se u devet različitih boja kako bi odgovarale vašem ličnom stilu i dekoru.

Plisirane roletne

  • Blago raspršivanje dnevnog svjetla
  • Fleksibilno pozicioniranje u bilo kojem položaju
  • Izbor od 33 različite boje i dezena

Za fleksibilnu privatnost i regulaciju svjetla, naše elegantne plisirane roletne mogu se pozicionirati bilo gdje na prozoru. One obasipaju vašu prostoriju nježno raspršenim sunčevim svjetlom, a isporučuju se u preko 30 različitih boja i dezena, pojednostavljujući time dodavanje savremenog ugođaja bilo kojem kupatilu.