Unutrašnja kontrola svjetlosti i ukrašavanje prostora sa roletnama VELUX. Odaberite roletne koje odgovaraju funkciji sobe i ukrasite je!

Da li vam je potreban efekat zamračivanja?

Roletne VELUX za potpuno zamračenje vam pomaže da stvorite savršen prostor za miran noćni san ili miran san tokom dana

Ili samo želite filtriranje svjetlosti?

Obezbjedite privatnost i filtrirajte prirodno svjetlo pomoću našeg asortimana providnih, poluprovidnih proizvoda ili žaluzina

Pronađite druge roletne

Roletne koje u vaš dom unose osjećaj prirode

Prvenstveno napravljene od recikliranih materijala, što upola smanjuje njihov ugljenični otisak u poređenju sa drugim kolekcijama. Kolekcija unutrašnjih roletni Nature dolazi u rasponu od osam boja koje vam omogućavaju da unesete mir i spokoj prirode direktno u svoj dom. Možete birati između verzije sa zamračivanjem ili prozirne verzije.

Saznajte više i kupite putem interneta > 

Postavite roletne za 15 minuta!

Pogledajte video i uvjerite se kako je lako dodati novu roletnu na vaš krovni prozor VELUX.

Pametan dom

Pametan dom

VELUX ACTIVE sa NETATMO automatski aktivira vaše prozore i roletne na osnovu mjerenja senzora unutrašnje klime i vremenskih podataka. Praktično kontrolišite prozore i pratite klimu u zatvorenom prostoru sa bilo kog mjesta na svom pametnom telefonu. Živite udobno i mirno i stvorite zdraviju unutrašnju sredinu uz proizvod VELUX ACTIVE.

Nikada nemojte propustiti posebne ponude!

Nikada nemojte propustiti posebne ponude!

Pošaljite obrazac i uzmite nagradu, ne samo kroz rani pristup informacijama o popustima, već i kroz svijetle ideje, vrijedne savjete i prilagođen savjete iz prve ruke naših stručnjaka.