Da li imate projekat kuće kojem je potrebno bolja dnevna svjetlost i ventilacija? Naš vodič za dizajn je tu da vam pomogne kako dnevna svjetlost može transformisati vaš dizajn i poslovanje. 

 

Unutar vodiča ćete pronaći razne resurse, uključujući rješenja za dnevnu svjetlost za određene vrste protorija,  studije slučaja, projekti virtualne stvarnosti, istraživanja koja pomažu u promociji blagodati boljeg dnevnog svjetla za vaše kupce, kao i savjeti za dizajn prostora, uključujući preporučene dimenzije. 

Tražite način da budete drugačiji?

U nedavnoj studiji tržišta provedenoj u Belgiji, 86% kupaca preferiralo je domove koji su dizajnirani sa boljim uslovima dnevne svjetlosti*. 3 od 4 potencijalna kupca u Njemačkoj izjavili su da će platiti i dvostruku cijenu krovnog prozora samo da bi dobili više dnevne svjetlosti u svom kupatili, dok se u Danskoj kuće sa krovnim prozorima prodaju za 15.630 eura više od ekvivalentnih kuća bez krovnih prozora*

*Izvor: Listen (2019), Gelszus (2019), Boligsiden Study (2018) 

Imate li projekt ili portfolij koji bi mogli imati koristi od VELUX podrške za dizajn?

Recite nam nešto o svom projektu i neko od članova našeg tima stupit će u kontakt s vama sa prilagođenom ponudom koja odgovara vašim poslovnim potrebama.