Pogledajte galeriju

PAL--

Žaluzina

Ovo klasično rješenje za prigušivanje svjetlosti i privatnost idealno je za kupatila i kuhinje. Dizajnirana je da se savršeno uklopi i lako ugradi bez potrebe za mjerenjem, skraćivanjem ili rezanjem. Dostupno sa bijelim bočnim kanalima ili bočnim kanalima od brušenog aluminija.

  • Otporne na vlagu - savršene za prostorije sa puno vlage
  • Lako se čisti
  • Bez konopca

Kombinujte ovaj proizvod sa...

VELUX vanjska tenda
VELUX mreža protiv insekata

Bez obzira na to kakav stil njegujete, pronaći ćete roletne koje će vam odgovarati

Letvice na žaluzinama su široke 35 mm i izrađene su od lakiranog aluminija. 
Boja je identična na obje strane.

Dostupno sa bijelim bočnim vodilicama

VELUX žaluzina, bijeli bočni kanali
VELUX žaluzina, bočni kanali od aluminija

Birajte između bijelih i brušenih aluminijumskih bočnih vodilica. Bijele bočne vodilice se savršeno uklapaju s vašim bijelim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje pomoću ručke


Žaluzine sa ručnim upravljanjem su vrlo jednostavne za upotrebu. Za razliku od tradicionalnih žaluzina, VELUX žaluzine nemaju konopac. Stoga podesite žaluzine pomoću ručke pričvršćene na dnu žaluzine. Jednostavno uhvatite ručku i podignite ili spustite žaluzinu po želji. Za naginjanje letvica i podešavanje u smjeru dolazne svjetlosti jednostavno gurnite nagibni držač na desnom bočnom kanalu prema gore ili dolje. Nagibni držač može se postaviti bilo gdje duž bočnog kanala. Da biste olakšali rukovanje roletnom sa ručnim upravljanjem, možete kupiti i kontrolne jedinice za šipke, produžne dijelove za šipke i adaptere za šipke.
VELUX žaluzina, sa ručnim upravljanjem

Jednostavna ugradnja


Ugradite svoje originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahtijeva mjerenje, skraćivanje, rezanje niti dodatne alate. Izrađene su za savršeno uklapanje, a sve što vam treba dolazi zajedno sa roletnom. Vaši VELUX krovni prozori imaju unaprijed ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unaprijed ugrađene bočne vodilice.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti su detaljni, ilustrativne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki pojedini korak u procesu ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na svom urđeaju morate imati instaliran Acrobat Reader.. Ovaj alat je besplatan i može se besplatno preuzeti sa stranic Adobe .

VELUX žaluzina - sa ručnim upravljanjem