U životu vam nedostaje vremena?

Zamislite da vaši krovni prozori automatski puštaju u sobu svjež zrak kada vam je to potrebno. Vaše roletne se automatski spuštaju za vrućeg popodneva da učine vaš dom udobnim. Zamislite da kada napuštate kuću sve svoje krovne prozore možete zatvoriti samo jednim dodirom. Sve to i još mnogo više moguće je sa sistemom VELUX INTEGRA® dostupnim po cijenama koje vas mogu iznenaditi.

Prednosti

Prozračivanje s jednim dodirom

Osigurajte si više komfora s prethodno podešenim programima

Osigurajte svoj dom kada ste vani

Upoznajte porodicu proizvoda VELUX INTEGRA®

Sistem VELUX INTEGRA® je portfelj krovnih prozora, roletni, vanjskih roletni i dodatne opreme s mrežnim i solarnim pogonom koji omogućuje još jednostavnije i praktičnije rukovanje VELUX prozorima. Svi proizvodi su jednostavni za korištenje i predstavljaju užitak zahvaljujući elegantnom VELUX INTEGRA® daljinskom upravljaču i njegovom intuitivnom sučelju s ikonama i prethodno definisanim programima.

Svi proizvodi se zasnivaju na sigurnoj tehnologiji io-homecontrol®

8 unaprijed definisanih programa

Kako bismo vas oslobodili nekih dnevnih rutinskih radnji i povećali vaš komfor, unaprijed je definisano 8 korisnih programa spremnih za korištenje.

  • Unutrašnja klima
  • Ventilacija
  • Energetski balans
  • Zasjenjenje
  • Laku noć
  • Dobro jutro
  • Napuštanje doma
  • Na odmoru

VELUX INTEGRA se zasniva na tehnologiji
io-homecontrol®

Šta je to io-homecontrol®?

io-homecontrol® je jezik koji proizvodi VELUX INTEGRA® koriste za komunikaciju s daljinskim upravljačem. Osmišljeno u cilju komfora i sigurnosti, to je jedno od najnaprednijih rješenja za automatizaciju doma na današnjem tržištu – uz podršku nekih od najboljih kompanija u ovoj industriji.

Da li je tehnologija io-homecontrol®sigurna?

Tehnologija io-homecontrol® koristi bežičnu komunikaciju za siguran prijenos naredbe ili informacija - čime stvara digitalni pečat oko vašeg doma. Ako uzmemo primjer iz stvarnog života, nivo sigurnosti može se porediti s komunikacijskim kanalima između bankomata i banke.

Mogu li koristiti svoj pametni telefon? 

Svim svojim proizvodima VELUX INTEGRA® možete upravljati putem aplikacije na pametnom telefonu, tabletu ili računaru kada ste daleko od kuće. Zahvaljujući tehnologiji io-homecontrol® jednostavno možete koristiti sistem TaHoma Connect Box kompanije Somfy. Za više informacija kliknite ovdje .