Nova generacija VELUX prozora za ravni krov

Otkrijte budućnost prozora za ravni krov

Nova generacija prozora za ravni krov izgrađena je na jednistvenoj konstrukciji, koja se može pohvaliti minimalističkim i elegantnim dizajnom stakla do ivica koji donosi više dnevne svjetlosti nego ikad prije, ostavljajući pogled samo na staklo i nebo.
PROZOR MOGUĆNOSTI

Posjetite naš CASE HUB sa inspirativnim pričama VELUX rješenja za ravni krov.

Fleksibilno rješenje za vaš naredni projekat!

VELUX prozori za ravni krov pružaju više dnevne svjetlosti, bolju udobnost u zatvorenom prostoru i potpunu kompatibilnost sa VELUX App Control i roletnama.

Maksimalna dnevna svjetlost

Zahvaljujući elegantnom dizajnu stakla do ivica, novi VELUX prozori za ravni krov donose 52% više dnevnog svjetla* nego bilo koja druga VELUX rješenja.

 

* U poređenju sa CFP/CVP 6060.

Vanjske tehničke vrijednosti

Novi prozori za ravni krov dolaze u kompletu sa 2 ili 3-slojnim izolacijskim staklima**.

 

**Urc, ref 300: 0.55 W/(m2K)

Velike dimenzije

Novi prozori za ravni krov dostupni su sa većim dimenzijama do 200x100cm, za još više svjetla i učinka. Dostupni su kao fiksni, električni ili prozori na solarno upravljanje.

Kompatibilan sa kućnim kontrolama

Ventilirana varijanta ima tihi, ugrađeni motor sa senzorom za kišu i kompatibilna je sa roletnama i VELUX App Control.

Savršeno se uklapa u svaki projekat

Od inovativnih zakrivljenih i ravnih stakala za prozore za ravni krov do tradicionalnih kupola, cijeli asortiman VELUX prozora za ravni krov nudi savršeno rješenje za svaki projekat

Zakrivljeno staklo

Zakrivljena vrhunska performansa sa CurveTech.

Ravno staklo

Dnevna svjetlost, dizajn i estetika.

Kupola sa ostakljenjem

Unaprijeđeno rješenje kupole sa ostakljenjem.

Kupola

Bez ostakljenja. Za nenaseljene prostorije i zgrade.

Obloga prozora za ravni krov

Dizajnirana tako da ugradnju prozora za ravni krov učini efiksanijom, VELUX obloga za prozore za ravni krov štedi vrijeme ugradnje eliminirajući potrebu postavljanja obloge na licu mjesta, punjenjem i farbanjem. Ovo jedinstevno rješenje uključuje PVC panele, parnu branu i oblogu.

Brošura sa tehničkim informacijama

Sve tehničke informacije o našoj novoj generaciji prozora za ravni krov možete pronaći ovdje. Nudimo kompletan saortima prozora za ravni krov koji zadovoljava sve potrebe kupaca. Od inovativnih zakrivljenih stakala do tradicionalnih kupola, VELUX asortiman prozora za ravni krov je širok i ima po nešto za svakoga.