Proširite životni prostor
vanjskom krovnom terasom

Pronađite svoje mjesto pod suncem

VELUX krovna terasa

Neka vaš prozor postane vaš izlaz na otvoreno. VELUX krovna terasa potpuno se otvara kako bi vam omogućila uživanje u dodatnom prostoru i svjetlu koje donosi krovna terasa. Krovna terasa će vam pomoći da maksimalno iskoristite neiskorišten potkrovni prostor bez smanjenja vašeg stambenog prostora. Ovo zadivljujuće rješenje nudi direktan izlaz na otvoreno u vlastitom stilu.

Pogledajte način rada

Prednosti VELUX krovne terase

Vaš izlaz na otvoreno

Dodatno dnevno svjetlo i izvrstan pogled od poda do plafona

Krovni prozor ili terasa - vaša odluka

Prirodna ventilacija – sa zatvorenim prozorom

Neka svjež zrak uđe u vaš dom i kada ste odsutni ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Povucite jedinstveno izvedenu ručku u gornjem dijelu jednom i omogućit ćete da svježi, filtrirani zrak uđe kroz ventilacioni preklop.

Uživajte u svježem, čistom, filtriranom zraku

Ugrađeni filter za zrak poboljšava unutrašnju klimu sprečavajući ulazak prašine i insekata u vaš dom. Filter je namijenjen za višekratnu upotrebu i lako se čisti.

Jeste li spremni za kupovinu?

Mnogo više od samog prozora

VELUX prozori mogu dramatično promijeniti prostoriju. Oni su najbrži način za dodavanje prirodnog svjetla, ventilacije i osjećaja otvorenosti vašim potkrovnim prostorima. Uticaj u smislu dnevne svjetlosti i svježeg zraka, da ne spominjemo pogled, je zapanjujući.

Možda će vas zanimati i...