Kuhinja

Zamislite da se budite uz prirodno dnevno svjetlo koje sija spolja. Sunce obasjava vašu kuhinju blagim svjetlom dok kuhate jutarnju kafu i pripremate doručak. Uživajte u ambijentu dok čitate novine i započnite dan puni energije.

Vrijeme je za nadogradnju kuhinje!

Da, rekli smo! Vaša kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija u vašem domu. I do sada je vjerovatno vidjela više od svog poštenog dijela porodičnih obroka, sastanaka i nereda. Dakle, zašto joj ne date unapređenje u dizajnu koje zaslužuje?

Idite na dole i naučite kako da počnete da kuhate uz dnevno svjetlo

Neke od naših najljepših uspomena potiču iz vremena provedenog u kuhinji: učenje nekih od starih bakinih recepata, pravljenje nereda sa djecom dok peku kolače i okupljanje za praznike za proslave sa prijateljima i porodicom, da spomenemo samo neke. Dovoljno je reći da je kuhinja jedna od najvažnijih prostorija u vašoj kući za vas i vašu porodicu, tako da zaslužuje najbolje, od uređaja do osvjetljenja. (Da, osvjetljenja!)

Što više krovnih prozora ugradite, imate više dnevne svjetlosti. Tako jednostavno.

Kuhinja – Vaše društveno jezgro

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rješenje rađeno po mjeri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rješenja za dnevno svjetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i donesete neuporedivu vrijednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim dijelovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savjetovanja, do konačne ugradnje.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rješenja koja su dobra kako za vas tako i za planetu.