VELUX duo unutrašnja roletna za zamračenje, roza, za zamračenje, prozirna
Pogledajte galeriju

DFD--

Duo unutrašnja roletna za zamračenje


Ova 2 u 1 roletna je savršena za spavaće sobe ili dnevne boravke u kojima vam je potrebna kontrola ili potpuno blokiranje svjetlosti za udoban san. Dizajnirana je da se savršeno uklopi i lako ugradi bez potrebe za mjerenjem, skraćivanjem ili rezanjem. Dostupna sa bijelim bočnim kanalima ili bočnim kanalima od brušenog aluminija

  • Dva načina kontrole svjetlosti u jednom rješenju - idealno za spavaće i dječije sobe
  • Dolazi u raznim modernim i klasičnim bojama
  • Dostupno i sa dizajnima Colour by You i dizajnima iz dječije kolekcije

Možda će vam se svidjeti i

VELUX vanjska roletna sa usporenim zatvaranjem za vanjsku zaštitu od toplote
VELUX termo plisirana roletna, zelena

Imamo roletne koje odgovaraju svakom stilu


Od klasičnog do modernog stila, kolekcija VELUX roletni nudi moderne boje i suptilne uzorke koji savršeno pristaju svakom domu i prostoru.

Sve vrste roletni dolaze u različitim bojama koje možete kombinirati ili uskladiti odabirom različitih ili sličnih boja prema prostorijama i vrstama roletni.

Plisirana tkanina za sve duo unutrašnje roletne za zamračenje je bijela.

Dostupne i sa bijelim bočnim vodilicama

 
VELUX duo unutrašnja roletna za zamračenje, bijeli bočni kanali
VELUX duo unutrašnja roletna za zamračenje, aluminijski bočni kanali

Birajte između bijelih ili brušenih aluminijumskih bočnih kanala. Bijeli bočni kanali se savršeno uklapaju s vašim bijelim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje pomoću ručke i postupnog pozicioniranja


VELUX duo unutrašnja roletna za zamračenje je pričvršćena na gornje kućište i klizi duž bočnih kanala koji osiguravaju nesmetan rad i postupno pozicioniranje u prozoru. 

Duo unutrašnja roletna za zamračenje ima dvije ručke koje se mogu samostalno podešavati - iako su dvije tkanine pričvršćene jedna za drugu: prva ručka je postavljena između dvije tkanine, a druga na dnu plisirane tkanine. Na ovaj način je lako kontrolisati koliko ulaznog svjetla treba blokirati, koliko raspršiti i koliko prirodnog svjetla pustiti u prostoriju. Pomoću ručki jednostavno podižite ili spuštajte roletnu po želji.

Da biste olakšali rad roletne sa ručnim upravljanjem, možete kupiti i kontrolne jedinice za šipke, produžne dijelove za šipke i adaptere za šipke.
VELUX siesta roletne, sa ručnim upravljanjem

Jednostavna ugradnja


Ugradite svoje originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahtijeva mjerenje, skraćivanje, rezanje niti dodatne alate. Izrađene su za savršeno uklapanje, a sve što vam treba dolazi zajedno sa roletnom. Vaši VELUX krovni prozori imaju unaprijed ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unaprijed ugrađene bočne vodilice.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti su detaljni, ilustrativne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki pojedini korak u procesu ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na svom urđeaju morate imati instaliran Acrobat Reader.. Ovaj alat je besplatan i može se besplatno preuzeti sa stranice Adobe .

VELUX duo unutrašnja roletna za zamračenje - sa ručnim upravljanjem