Hodnik

Ne ostavljajte hodnike i stepenice da vrebaju u mraku. Prirodno svjetlo pomaže da zidovi puni fotografija sijaju i čini stepeništa sigurnijim.

Prirodno svjetlo u najmanjim prostorima

Unutrašnji prostori, kao što su ulazi ili hodnici, mogu biti mračni i neprijatni zbog ograničenog pristupa prirodnom svjetlu. Ali sa krovnim prozorima, možete donijeti dovoljno dnevne svjetlosti da pretvorite svaki ugao vašeg doma u nešto izuzetno.

Idite na dole i naučite kako da na najbolji način iskoristite najmanji prostor u svom domu

Svaka soba zaslužuje da bude ispunjena jarkim, prirodnim svjetlom! U svakoj kući postoje dijelovi koje je malo teže osvijetliti od drugih, posebno sa prirodnim osvjetljenjem. Dovoljno je da jednostavno uključite prozore u svoje planove za kuhinju, dnevni boravak ili spavaće sobe. Ali drugi prostori, kao što su vaše stepenište, vešeraj ili hodnici, suviše su male i zatvorene da bi unosile dnevnu svjetlost. Da li su?

Što više krovnih prozora ugradite, imate više dnevne svjetlosti. Tako jednostavno.

Hodnik – Vaš osvijetljen ulaz u potkrovlje

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rješenje rađeno po mjeri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rješenja za dnevno svjetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i donesete neuporedivu vrijednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim dijelovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savjetovanja, do konačne ugradnje.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rješenja koja su dobra kako za vas tako i za planetu.