Zamjena VELUX krovnih prozora

Zamjena vaših VELUX krovnih prozora je lakša nego što mislite. Tokom poslednjih 10-20 godina, vidjeli smo značajan napredak ili čak potpunu evoluciju dizajna i tehnologije naših krovnih prozora. Dozvolite nam da vam pomognemo u postizanju vašeg cilja zamjene zastarjelih ili oštećenih krovnih prozora sa estetski privlačnim, energetski efikasnim i dugotrajnijim rješenjima.

Kada i zašto da zamijenim krovne prozore?

Krovni prozori mogu donijeti mnoge prednosti domu. Kao što je dodavanje dnevne svjetlosti, provjetravanje vašeg prostora i stvaranje prelijepog svetlog životnog prostora u kome cijela porodica želi da provodi vrijeme.

Međutim, pretpostavimo da već neko vrijeme imate krovni prozor. U tom slučaju, možda ćete morati da razmislite da li vam je potrebna zamjena, bilo da jednostavno želite da promijenite svoj enterijer na nešto modernije ili samo da poboljšate energetsku efikasnost i udobnost u zatvorenom prostoru.

Vremenom smo otkrili da čak 70% vlasnika imovine mijenja svoje krovne prozore iz funkcionalnih ili estetskih razloga.

Započnite zamjenu krovnog prozora

Šta treba da znate


Poboljšana izolacija i energetska efikasnost

Kada je u pitanju izolacija, stari krovni prozor (čak i u dobrom stanju) ne može se porediti sa modernim VELUX krovnim prozorom. Novi krovni prozori mogu imati do tri puta bolje toplotne performanse od starih, što može dovesti do značajnih ušteda energije.

* Provjerite kako se izračunava poboljšanje učinka.


Lakše je nego što mislite


Zamjena vašeg krovnog prozora novim VELUX prozorom može se obaviti za samo 4 sata.


Više dnevne svjetlosti i svježeg vazduha

Moderni VELUX krovni prozori su dizajnirani da imaju veću zastakljenu površinu, što znači da ćete, čak i ako zamijenite svoj stari krovni prozor za jedan iste veličine, unositi više dnevne svjetlosti u svoj prostor.

Pročitajte više o zamjeni

Sve o renoviranju kuće

Niko nikada nije rekao ne boljem i unapređenom domu. Ali gdje početi? Koliko to košta? Sa kim treba da sarađujete? A koje su prednosti? Može postojati mnogo pitanja kada je u pitanju renoviranje kuće. I imamo mnogo odgovora!

Zašto renovirati svoj prostor

Da li želite da unaprijedite način na koji živite? Možda će vam trebati više prostora ili biste željeli drugo kupatilo koje bi olakšalo stvari tokom tih užurbanih jutara. Možda vaš partner želi da taj neiskorišcteni prostor pretvori u sobu za hobije, ili su djeci potrebne sopstvene spavaće sobe. Mogućnosti neiskorišctenog prostora su skoro beskrajne!

Možda ćete željeti da prodate imovinu kasnije, tako da biste željeli da povećate vrijednost svog doma.

Novi prozori, toplotna pumpa i dodatna izolacija su primjeri nadogradnje koja može smanjiti troškove energije i isplatiti se tokom vremena. Efikasnije kuće su takođe privlačnije za kupce ako želite da ih prodate jer znaju da će cijene biti niže u energetski efikasnom domu.

Šta kažete na jednostavnu činjenicu da samo želite da više uživate u prostoru u kojem živite? U prosjeku, 90% svog života provodimo u zatvorenom prostoru – tako da naši domovi treba da budu što udobniji i estetski prijatniji.

Takođe, promišljeno renoviranje dovodi do efikasnijeg rada. Termin „efikasnost“ uključuje uštedu energije koja može proizaći iz zbira mnogih detalja, poput izolacije, odgovarajućeg broja krovnih prozora, odgovarajuće dodatne opreme za krovne prozore. . .

Bez obzira na razloge zbog kojih se upuštate u renoviranje, mi smo tu da vam pomognemo!

Saznajte više o renoviranju

Šta treba da znate


Zdraviji dom


Više komfora, više prirodnog svjetla, bolja ventilacija, pristup svježem vazduhu – sve su to važne tačke na koje treba obratiti pažnju prilikom planiranja renoviranja. A ako želite da iskoristite ove pomenute pogodnosti, sigurno ćete stvoriti zdraviji životni prostor za sebe i svoju porodicu.


Dodatni prostor


Ako vam je potrebno više prostora (tj. vaša porodica se povećava ili samo želite nove prostorije), transformacija vašeg potkrovlja je najbolja stvar koju možete da uradite. Na taj način ne samo da ćete dobiti željeni dodatni prostor po pristupačnoj cijeni, već ćete poboljšati i unutrašnju klimu u svojoj kući. Možete, na primjer, da napravite sopstveni radni prostor tamo gore i uživate u obilju dnevnog svjetla što vam pomaže da se osjećate motivisanijim za rad.


Povećanje vrijednosti imovine


Renoviranje ne ispunjava samo trenutne potrebe, već ga treba posmatrati i kao finansijsku investiciju. Poboljšanje kuće povećava vrijednost vaše imovine. Što znači da ćete moći bolje da je prodate kada odlučite da se selite.

Pročitajte više o renoviranju

Izgradnja kuće pune svjetlosti

Zamislite svoj savršeni dom; izgrađen tačno onako kako želite, od svjetla do vrata, do zidova, slavina, podova i prozora. Novoizgrađena kuća može vam dati potpunu kontrolu nad svakim aspektom vaše imovine. Moći ćete da uključite svjež vazduh i prirodnu dnevnu svjetlost i stvorite zdravu unutrašnju klimu u svom modernom prostoru, omogućavajući vašoj porodici da napreduje.

Dnevna svjetlost transformiše

Odlučiti da izgradite novi dom znači biti u mogućnosti da dobijete upravo ono što želite.

Dizajnirajte svjetao, moderan i jedinstven prostor sa pragmatičnim i pristupačnim rješenjima. Dnevna svjetlost koja dolazi kroz krovne prozore donosi osjećaj otvorenosti u vaš dom. Takođe povećava vrijednost imovine, a istovremeno nudi blagostanje pomoću prirodnog svjetla i svježeg vazduha.

Kao dodatni bonus, proces ugradnje ne zahtijeva složenu konstrukciju ili detalje. Dizajniranje vašeg doma imajući na umu dnevnu svjetlost je odluka koju nikada nećete zažaliti.

Planirajte svoj novi dom

Šta treba da znate


Vrijednost kroz vrijeme


Pažljivo projektovanje ili kupovina novog doma koji se fokusira na stvaranje zdravog unutrašnjeg okruženja znači ulaganje u svoju budućnost. Ako odlučite da ga jednog dana prodate, cijena će mu porasti, čineći ekonomski povrat vrijedan svih vaših napora. Krovni prozori transformišu prostore i na taj način dodaju vrijednost imovini.


Sloboda da prilagodite svoj dom


Pretpostavimo da kupujete zemljište za izgradnju nove kuće, ali još niste počeli sa izgradnjom. U tom slučaju imate priliku da dodate lični pečat projektu. Možete donositi odluke u vezi sa specifikacijama, odabrati materijale koji vam se najviše sviđaju, planirati raspored prostorija i povećati broj krovnih prozora koji želite u kući.


Održivost i energetska efikasnost


Održiva izgradnja da bismo zaštitili sebe i našu planetu važnija je nego ikad. Maksimiziranje prirodne dnevne svjetlosti znači manju potrebu za vještačkim osvjetljenjem i može dramatično smanjiti račune za struju. Obezbjeđivanje pravog zastakljenja prozora spriječiće nepotreban gubitak toplote i smanjiće količinu energije koja se koristi za grijanje ili hlađenje imovine.

Pročitajte više o izgradnji novog doma

Prostori u vašem domu

Zainteresovani ste za različite prostorije za vaš projekat?