Pretvaranje prostora u omiljena mjesta

Bilo da stvarate nove prostore u potkrovlju, ili renovirate postojeće, imate priliku da dobijete više dnevne svjetlosti, pristup svježem vazduhu, udobniju atmosferu i odličan pogled.

Kako?

Izaberite VELUX rješenja za krovne prozore (ili zamijenite svoje stare krovne prozore novim VELUX prozorima) i možete početi da uživate u svojim sobama uz pomenute pogodnosti. . . pa čak i sa još nekima, kao što su bolja ventilacija, energetska efikasnost, ušteda na računima za grijanje. . .„Zapamtite, svaka soba u potkrovlju može biti prijatnija i zdravija. A kada kažemo „bilo koja soba“, zaista i mislimo na bilo koju sobu.

Koju da vam pokažemo?

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rješenja za dnevno svjetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i donesete neuporedivu vrijednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim dijelovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savjetovanja, do konačne ugradnje.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rješenja koja su dobra kako za vas tako i za planetu.