Dnevna soba

Mjesto gde provodite većinu svog vremena trebalo bi da bude mjesto koje vam pruža najviše udobnosti i pogodnosti. Oživite svoju dnevnu sobu prirodnim svjetlom i svježim vazduhom odozgo i stvorite bolju unutrašnju atmosferu. Krovni prozori preplavljuju vašu dnevnu sobu jarkim, izražajnim svjetlom kako bi dekor vaše dnevne sobe zablistao bojom i životom.

Soba u kojoj živimo

Dnevno svjetlo se stalno mijenja. Prirodno svjetlo koje ulazi u vašu sobu mijenjaće položaj tokom dana. Samo hvatanjem ove svjetlosti kroz krov moći ćete da maksimalno iskoristite svaki minut prirodnog svjetla koji vam dan nudi!

Idite na dole i počnite da istražujete sve što treba da znate da biste na najbolji način iskoristili svoju dnevnu sobu.

Ako ste poput većine ljudi, vjerovatno provodite mnogo vremena u zatvorenom, zar ne? Studije pokazuju da nevjerovatnih 90% života provodimo u zatvorenom prostoru. I većinu tog vremena provodimo u centralnoj prostoriji naše kuće: dnevnoj sobi. Ali boravak u zatvorenom prostoru ne znači da morate da pravite kompromise u uživanju u prirodnom svjetlu. Krovni prozori pružaju idealan način da pustite više dnevne svjetlosti u vaš dom i da ostanete povezani sa spoljnim svijetom.

Što više krovnih prozora ugradite, imate više dnevne svjetlosti. Tako jednostavno.

Dnevna soba – Vaše udobno gnijezdo

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rješenje rađeno po mjeri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rješenja za dnevno svjetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i donesete neuporedivu vrijednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim dijelovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savjetovanja, do konačne ugradnje.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rješenja koja su dobra kako za vas tako i za planetu.