Šta su besplatne posjete i konsultacije?

1. Koliko puta ste poželjeli da čujete mišljenje stručnjaka kada je u pitanju renoviranje potkrovlja? Imate problema sa starim prozorima i željeli biste ih zamijeniti, ali ne znate sa kojim tačno? Nemate terasu, ali silno biste željeli da prvu jutarnju kafu popijete na svježem vazduhu?

2. Kompanija VELUX je za sve vas organizirala besplatne posjete i konsultacije stručnjaka, koji će vam pomoći da doneste pravu odluku vezano za proizvode koji su vam potrebni. Proces prijave je vrlo jednostavan. Ispunite kontakt formu ispod ili pozovite na broj telefona 033/626-494 svakog radnog dana u periodu od08 do 16:30.

3. Koleginice iz korisničke podrške će se javiti i porazgovarati s vama o svim nedoumicama koje imate. Za vas će biti otvoren poseban nalog u sistemu, sa svim detaljima vašeg upita. U ovisnosti od grada u kojem se nalazite, u roku od par dana kontaktirat će vas kolega - predstvanik prodaje koji je zadužen za vaš region.

4. Poslije zakazane posjete, kolege će doći i obaviti pregled prostora, izmjeriti nagib krova, ili ukoliko mijenjate prozor, izmjeriti veličinu otvora i preporučiti adekvatnu zamjenu. U VELUX katalogu koji ćete dobiti prilikom posjete, pored prozora, možete odabrati i prateći aksesoar u vidu: unutrašnjih i vanjskih roletni, vanjske tende ili komarnika.

5. Poslije savjetovanja sa našim predstavnikom prodaje, na redu je kupovina proizvoda kod ovlaštenih distributera i zakazivanje ugradnje. Odabrane proizvode kupujete direktno kod ovlaštenih distributera, a najbliže vama možete pronaći na našem sajtu zajedno sa preporučenim majstorima ovdje

6. Sve je spremno za uživanje u svježem i svijetlom prostoru. Ne zaboravite samo da je potrebno redovno održavanje i servisiranje proizvoda, koje takođe možete zakazati direktnim kontaktom majstora ili VELUX kancelarije.

Renovirate potrkovlje?

Želite zamijeniti stare krovne prozore novim?


Posjetite naš izložbeni salon u Sarajevu, ulica Džemala Bijedića 295, svakim radnim danom od 08:00 do 16:30.
Prijavite se na besplatno savjetovanje putem online obrasca.