Pogledajte galeriju

RHL--

Osnovni model unutrašnje roletne

Ublažavanje svjetlosti i privatnost

Kupite u paketu sa vanjskom tendom i uštedite 10%!
Provjerite koje roletne nudimo u setu 2u1!

Roletna je napravljena od platna koje je od čvrstog poliestera koji propušta svjetlost i sistema za pozicioniranje u tri položaja pomoću bočnih stopera sa kojim se roletna podešava brzo i lako

  • Ublažavanje svjetlosti i neometana privatnost
  • Zaštita od užarenih sunčevih zraka
  • Prolazak svjetlosti s obje strane roletne
  • 4 boje
  • Ručno upravljanje
  • Sa bočnim stoperima - pozicioniranje u 3 položaja

Možda će vam se svidjeti i

VELUX vanjska roletna sa usporenim zatvaranjem za vanjsku zaštitu od toplote
VELUX duo roletna za zamračenje, roza

Boje

Dostupne boje unutrašnjih roletni, RHL. Kod dimenzija dostupnih odmah, dostupne boje su 1086 i 9050

Rukovanje

Unutrašnjim roletnama ugrađenim na krovne prozore može se lahko upravljati ručno ili pomoću šipke za rukovanje. One su savršeno rješenje za prozore na ručno upravljanje koji su ugrađeni na pristupačnoj visini, a posebno ukoliko želite samo nekoliko puta dnevno promijeniti uslove osvjetljenja. Roletne se moraju postaviti na krilo prozora i sama ugradnja roletne se može obaviti iz unutrašnjosti stana. Prozor se može nesmetano otvarati i zatvarati, čak i kada su roletne mimo funkcije. 

Roletna na ručno upravljanje sa bočnim stoperima može se pozicionirati na prozoru samo u tri položaja.

Ukoliko je krovni prozor ugrađen na visokoj poziciji, gdje se sama roletna ne može dohvatiti rukom, istom možete upravljati uz pomoć šipke za rukovanje i adaptera za roletne.

Imajte na umu da rukovanje krovnim prozorima i roletnama na visokim pozicijama ( gornji dio prozora je na visini većoj od 3m od poda) nije lahko i praktično, tako da preporučujemo naše proizvode na elektro i solarno napajanje kojima rukujete uz pomoć daljinskog.

Jednostavna ugradnja

Ugradite svoje originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahtijeva mjerenje, skraćivanje, rezanje niti dodatne alate. Izrađene su za savršeno uklapanje, a sve što vam treba dolazi zajedno sa roletnom. Vaši VELUX krovni prozori imaju unaprijed ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unaprijed ugrađene bočne vodilice.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti su detaljni, ilustrativne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki pojedini korak u procesu ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na svom urđeaju morate imati instaliran Acrobat Reader. Ovaj alat je besplatan i može se besplatno preuzeti sa stranice Adobe.

VELUX RHL - ručno upravljanje