Spavaća soba

Vjerujemo da su domovi puni svjetlosti domovi puni života. Dnevna svjetlost i svjež vazduh su snažni i daju energiju. Zajedno, oni mogu pomoći da poboljšamo naše opšte blagostanje u našem domu i vratimo funkcionalnost prostoru.

Čvrsto spavajte

Mnogi veruju da što manje svjetla imamo u spavaćoj sobi, to bolje spavamo. Ali je upravo suprotno! Prirodno svjetlo pomaže da se uravnoteži naš cirkadijalni ritam (naš ciklus spavanja) da bi nam pružio mirniji noćni san i produktivniji dan.

Idite na dole i počnite da istražujete sve što treba da znate da biste uživali u najboljem noćnom snu

Kada uparite prirodno svjetlo i svjež vazduh, svoju spavaću sobu uvodite u svijet čistijeg vazduha i svjetlijih dana. Sunce uspostavlja fazu našeg cirkadijanskog ciklusa. To znači da kada sunce izađe, mi se budimo čak i ako ne spavamo osam sati. Krovni prozori pomažu da uravnotežite vaš cirkadijalni ritam unoseći prirodno svjetlo u vašu spavaću sobu. Vaš cirkadijalni ritam kontroliše sve, od vaših obrazaca spavanja, apetita i aktivnosti mozga.

Što više krovnih prozora ugradite, imate više dnevne svjetlosti. Tako jednostavno.

Spavaća soba – Vaše privatno ostrvo

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rješenje rađeno po mjeri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rješenja za dnevno svjetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i donesete neuporedivu vrijednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim dijelovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savjetovanja, do konačne ugradnje.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rješenja koja su dobra kako za vas tako i za planetu.