Pametna kontrola doma

VELUX Touch

Jednostavna kontrola svih vaših VELUX električnih proizvoda na dohvat ruke.

Svjež vazduh i dnevno svjetlo na dohvat ruke

Otvorite vanjske roletne ujutro da biste se probudili sa suncem, otvorite krovni prozor kada je kancelariji potreban dašak svježeg zraka ili navucite roletne za porodičnu filmsku noć - sve to pomoću jednog daljinskog upravljača. Drugim riječima, VELUX Touch vam omogućava da u potpunosti iskoristite svaki električni VELUX proizvod koji već posjedujete.

Kontrola

Jednostavna kontrola svih vaših električnih proizvoda na dohvat ruke.

Jednostavnost

Jedan intuitivni daljinski upravljač dizajniran da ga svako može lako koristiti.

Udobnost

Povećajte udobnost u zatvorenom prostoru pomoću jednog daljinskog upravljača

Lako je započeti 

Nije vam potrebna nikakva tehnička stručnost da biste instalirali VELUX Touch. Za početak slijedite postupak ugradnje u vodiču za ugradnju (koji je priložen u kutiji uređaja VELUX Touch) ili na našoj online stranici za podršku, koji će vas voditi kroz postupak korak po korak.

Prilagodite dnevno svjetlo i svjež vazduh po želji
VELUX Touch vam daje sveobuhvatnu kontrolu za sve vaše električne krovne prozore, unutrašnje i vansjke roletne. Njegov intuitivan dizajn olakšava svakom da ga koristi.

Provjetravajte u pokretu

Uz tajmer za ventilaciju od 15 minuta, možete prozračiti svoju sobu i ne brinuti o zatvaranju prozora nakon toga - VELUX Touch će to učiniti za vas.

Probudi se, Touch!

VELUX Touch koristi senzore blizine za uključivanje ekrana. Sve što trebate uraditi je da stanete ispred njega i on će se aktivirati.

Lako za sve

VELUX Touch svakome olakšava upravljanje krovnim prozorom, unutrašnjom ili vanjskom roletnom - samo jednim dodirom.

Grupirajte svoje VELUX proizvode

Kombinirajte sve svoje VELUX električne proizvode i kontrolirajte ih sve ili pojedinačno - kako god odgovara vašim potrebama.