Postoji vrijeme za igru, a zatim vrijeme za snove

VELUX Dječija soba , plavo nebo, ikona
Pogledajte galeriju

DKL--, DFD--

Dječija kolekcija


Najveće avanture započinju dobrim’snom. VELUX roletne iz dječije kolekcije dostupne su u inspirativnim i veselim modelima namijenjenim dječijim’ sobama. Dizajnirane su da se savršeno uklope i lako ugrade bez potrebe za mjerenjem ili rezanjem.

  • Potpuno zamračite sobu ili prigušite dolaznu svjetlost kombinacijom siesta roletne i bijelih plisiranih roletni (1016)
  • Bežični dizajn siguran za djecu
  • Posjeduje certifikat OEKO-TEX® i ne sadrži stetne tvari
  • Dostupno sa bijelim bočnim kanalima ili bočnim kanalima od brušenog aluminija

Možda će vam se svidjeti i

VELUX vanjska roletna sa usporenim zatvaranjem za vanjsku zaštitu od toplote
VELUX mreža protiv insekata

Mreža protiv insekata

 Mreža protiv insekata
 Izdržljiva, providna, mrežasta tkanina

Imamo odgovarajuću roletnu za svaki stil


Dostupne u 9 zabavnih modela, VELUX roletne iz dječije kolekcije su testirane kako bi pružile zamračenje bolje nego ijedna druga roletna na tržištu. One ne propuštaju svjetlost kako bi postigle što bolje zamračenje bez obzira na boju roletne.

Dizajni iz dječije kolekcije su dostupni za siesta roletne i duo roletne za zamračenje.

Dostupno sa bijelim vodilicama

VELUX siesta roletne, aluminijski bočni kanal
VELUX siesta roletne, bijeli bočni kanal
Birajte između bijelih i brušenih aluminijumskih bočnih vodilica. Bijele bočne vodilice se savršeno uklapaju s vašim bijelim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje 


Ručne VELUX unutrašnje roletne dolaze s pametnom i diskretnom ručkom koja vam omogućava ugodno podešavanje roletne. Roletne rade glatko i mogu se postaviti bilo gdje u prozoru.

Duo unutrašnja roletna za zamračenje ima dvije ručke koje se mogu samostalno podesiti – iako su dvije tkanine pričvršćene jedna za drugu: prva ručka je postavljena između dvije tkanine, a druga na dnu plisirane tkanine. Na ovaj način je lako kontrolisati koliko ulaznog svjetla treba blokirati, koliko raspršiti i koliko prirodnog svjetla pustiti u prostoriju. Jednostavno koristite ručke za podizanje ili spuštanje po želji.

VELUX siesta roletne, sa ručnim upravljanjem

Jednostavna ugradnja


Ugradite svoje originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahtijeva mjerenje, skraćivanje, rezanje niti dodatne alate. Izrađene su za savršeno uklapanje, a sve što vam treba dolazi zajedno sa roletnom. Vaši VELUX krovni prozori imaju unaprijed ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unaprijed ugrađene bočne vodilice.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti su detaljni, ilustrativne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki pojedini korak u procesu ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na svom urđeaju morate imati instaliran Acrobat Reader.. Ovaj alat je besplatan i može se besplatno preuzeti sa stranic Adobe .

VELUX unutrašnja siesta roletna - sa ručnim upravljanjem
VELUX duo unutrašnja roletna za zamračenje - sa ručnim upravljanjem