Veće.
Svjetlije.
Bolje.

Obezbijedite dodatni prostor i dnevnu svjetlost u samo jednom danu

Dodavanje VELUX kućice u vaš dom je jednostavan način da proširite vaše potkrovlje. VELUX kućica je potpuno izolirano rješenje sa svim potrebnim elementima za ugradnju. Ugradnja za jedan dan* uveliko skraćuje vrijeme proširenja vašeg potkrovlja. Potrebno je samo da završite unutrašnje radove u skladu sa ostalim prostorijama i spremni ste da uživate u dodatnom prostoru.

*  Jedan dan za ugradnju ne podrazumijeva pripremu i unutrašnje završne radove.    

VELUX krovna kućica daje 2.5 puta više dnevne svjetlosti u odnosu na tradicionalnu badžu sa istom staklenom površinom

Prednosti VELUX kućice

Mjesto pod nebom

VELUX kućica transformiše prosotr sa dramatičnim povećanjem dnevne svjetlosti i fantastičan osjećaj otvorenosti. Ova inovativna alternativa tradicionalne badže podiže prozore iznad krova, povećava iskoristivu površinu, dok stvara svijetao i prozračan ugođaj.

Tradicionalna badža se sastoji od kombinacije krova i prozora, VELUX kućica koristi samo prozore. Ovo pruža mnogo više prirodne svjetlosti, bez potrebe za doadatnim građevisnkim dozvolama (u zavisnosti od lokalnih građevisnkih propisa) ili dugotrajnosti samog procesa izgradnje. VELUX kućica se ugrađuje u samo jednom danu*. Sofisticirani dizajn kreira više iskoristivog prostora povećavajući količinu dnevne svjetlosti. Može se kombinovati sa VELUX proizvodima na elektro i solarno napajanje za automatsku ventilaciju i rukovanje uz pomoć daljinskog upravljača. 

Dolazi u više kombinacija sa do 6 prozora i  može se kombinovati sa VELUX  proizvodima na elektro i solarno napajanje za automatsku ventilaciju i rukovanje uz pomoć daljinskog upravljača. Nije potrebna dodatna dozvola za gradnju (ovisno o lokalnim propisima za gradnju)

* Jedan dan ugradnje VELUX kućice ne podrazumijeva prpremu i završne unutrašnje radove

Dodajte VELUX proizvode na elektro upravljanje vašoj VELUX kućici i iskoristite automatizaciju za kontrolu toplote, količinu dnevne svjetlosti i ventilaciju 

Možda će vas zanimati i...