Kupatilo

Zamislite da svoj dan započnete jutarnjim tuširanjem, buđenjem uz prirodno svjetlo i svjež vazduh koji preplavljuje vaše kupatilo. Sa krovnim prozorom, ovu viziju možete pretvoriti u realnost.

Dobro započnite svoj dan

Kupatila su dugo služila kao prvenstveno funkcionalni prostori u našem domu sa minimalnim prostorom za kreativan dizajn. Pa, želimo to da promijenimo. Dakle, da li ste spremni da unesete novi izgled i osjećaj u svoje kupatilo unošenjem prirodnog svjetla i vazduha? Odaćemo vam malu tajnu. Podignite pogled i recite „zdravo“ svom petom zidu!

Idite na dole i naučite kako da dođete korak bliže najboljem jutru koje ste ikada imali

Da li imate mračno kupatilo nalik pećini kojem je potrebno prirodno svjetlo? Umorni ste od podešavanja roletni svaki put kada se tuširate? Dobijanje prave kombinacije prirodnog svjetla i privatnosti u kupatilu može zahtijevati vrijeme i trud. VELUX je tu sa jednostavnim rješenjem: Postavljanje krovnih prozora ili svjetlosnog tunela u vaše kupatilo je odličan način da unesete prirodno svjetlo u prostor tokom cijelog dana, bez ugrožavanja vaše privatnosti.

Što više krovnih prozora ugradite, imate više dnevne svjetlosti. Tako jednostavno.

Kupatilo – Vaša zona za osvježavanje

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rješenje rađeno po mjeri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rješenja za dnevno svjetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i donesete neuporedivu vrijednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim dijelovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savjetovanja, do konačne ugradnje.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rješenja koja su dobra kako za vas tako i za planetu.