Prednosti koje VELUX krovni prozori mogu donijeti u vaš život

Poboljšano korišctenje prostora

Krovni prozori mogu pretvoriti bilo koji prostor u omiljeno mjesto. Takođe, možete optimalno iskoristiti sve neprocjenjive kvadrate ispod krova.


Napravite dodatni prostor

Ako smatrate da kuća ili stan nije dovoljno prostran, ne morate se uvijek seliti. Krovni prozori se mogu koristiti za konverziju neiskorišctenog prostora ispod krova u dodatne kvadratne metre. Proširivanje vašeg doma naviše je lakše i jeftinije, lako možete ostvariti svoje snove.


Poboljšajte korišctenje postojećeg prostora

Krovni prozori mogu pomoći u dodavanju dodatne funkcije nedovoljno iskorišctenim prostorijama, poboljšavajući korišctenje prostora.

Vrijednost vašeg doma će se povećati

Kada birate pouzdan i izdržljiv kvalitet koji pruža VELUX, možete biti sigurni da se isplati. VELUX proizvodna rješenja predstavljaju dobru investiciju i povećavaju vrijednost imovine. Kako? Sobe će postati prostranije i dnevno osvijetljene, kombinacija krovnih prozora pruža odličan pogled, a naši proizvodi su dugotrajni i jedinstveni po dizajnu.

Zdravija klima u zatvorenom prostoru

Krovni prozori mogu pomoći u stvaranju zdravijeg, pozitivnijeg, osvježavajućeg i produktivnijeg okruženja u kojem se živi i radi.


Dvostruko više prirodnog svjetla

Krovni prozori donose dvostruko više dnevne svjetlosti od vertikalnih prozora iste veličine.


Bolja prirodna osvijetljenost

Krovni prozori obezbjeđuju prirodno svjetlo, koje dokazano poboljšava raspoloženje i cjelokupan kvalitet života.


Četiri puta veća ventilacija

Krovni prozori mogu povećati stopu prirodne ventilacije četiri puta od vertikalnih.


Bolji kvalitet vazduha

Krovni prozori obezbjeđuju prirodnu ventilaciju, što može smanjiti vlagu, kondenzaciju i simptome alergije.

Poboljšana energetska efikasnost

Krovni prozori mogu biti efikasan način za uštedu energije na grijanju, hlađenju i osvjetljenju tokom cijele godine, doprinoseći ukupnoj energetskoj efikasnosti vašeg doma.


Uštedite energiju prirodnom ventilacijom

Krovni prozori koji koriste prirodnu ventilaciju su daleko energetski efikasniji od klimatizacije i do četiri puta efikasniji od upotrebe samo fasadnih prozora.


Uštedite na računima za osvjetljenje

Krovni prozori su niskoenergetski izvori svjetlosti, dvostruko efikasniji od fasadnih prozora i mogu smanjiti potrebu za vještačkim osvjetljenjem do 20% u kućama i 60% u kancelarijama.


Smanjite troškove grijanja novim krovnim prozorima

Novi krovni prozori mogu imati do tri puta bolje termičke performanse od starih (u slučaju zamjene krovnog prozora), što može dovesti do značajnih ušteda energije.


Krovni prozori i solarni paneli su savršena kombinacija

Krovni prozori se mogu integrisati sa solarnim panelima, kao efikasan način za uštedu energije za grijanje, hlađenje i osvjetljenje ispod krova, poboljšavajući ukupnu energetsku efikasnost vašeg doma.

Pogled

Krovni prozori pružaju pogled koji uzdiže i može vam dati nove perspektive u vašem danu.


Povežite se sa okolinom

Pogled sa krova se ne može porediti sa onim što vidite iz prizemlja. Uživajte u prirodnom (ili gradskom) pejzažu kroz svoje krovne prozore, a da pritom čuvate svoju privatnost! Bez obzira da li je to dvorište ili komšiluk oko vaše kuće, osjetićete da je spoljašnjost produžetak vaše sobe.


Proširite svoj pogled

Možete maksimalno uvećati pogled koristeći različite kombinacije krovnih prozora. Najbolji efekat postižemo korišctenjem naših naprednih rješenja – spajanjem krovnog prozora sa vertikalnim ili ugradnjom krovnog prozora sa donjim svjetlosnim elementom. Ova rješenja čine unutrašnjost prostranijom, modernijom i bolje osvijetljenom!


Uživajte u pogledu

Krovni prozori nude takav pogled na nebo danju i noću koji može unijeti opuštanje ili čak romantiku u vaš svakodnevni život.

Svakodnevna udobnost


Možete preuzeti kontrolu nad udobnošću u svom domu

Originalne VELUX roletne su završni dodir: osim njihove osnovne uloge da ograniče unos toplote ili svjetlosti, one se takođe uklapaju u dizajn enterijera vašeg doma. Bez obzira da li više volite klasičniji ili savremeniji stil dekoracije u našoj ponudi Color by You ili Nature Collection, sigurno ćete pronaći ono što tražite.


Pogodnost sa automatizacijom

Električni ili solarni krovni prozori, vanjske i unutrašnje roletne su idealno rješenje za vrhunsku udobnost i funkcionalnost u vašem domu. Oni su naš preporučeni izbor za moderan i bezbrižan život.
Senzor za kišu će obezbijediti bezbijednu ventilaciju, a vi ćete moći da kontrolišete sve prozore pomoću jednog zidnog prekidača.


Inteligentna kontrola kuće

Možete povezati sve daljinske VELUX proizvode sa našim rješenjima za kontrolu kuće kao što je VELUX Touch kontrolna tabla sa npr. ventilacionim tajmerom ili daljinskim upravljanjem sa vašeg telefona pomoću VELUX App Control. Vrhunsko rješenje za podršku zdravih domova je naš VELUX ACTIVE sistem automatizacije zasnovan na senzorima.


Povezivanje

Dodatna prednost je što možete da povežete VELUX električne proizvode sa sistemima za automatizaciju kuće ili zgrade.

Napravljeni imajući na umu održivost

VELUX krovni prozori su napravljeni da traju. Izrađeni su od odgovorno nabavljenih i certifikovanih materijala. Naš cilj je da doživotno ne emitujemo ugljen-dioksid, smanjujući uticaj na životnu sredinu na minimum.

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rješenja za dnevno svjetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i donesete neuporedivu vrijednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim dijelovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savjetovanja, do konačne ugradnje.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rješenja koja su dobra kako za vas tako i za planetu.