Krovni prozori
u konzervatorskom stilu

Sve prednosti
VELUX krovnog prozora

S tradicionalnim
izgledom

Naši klasični prozori elegantno se uklapaju u krov vaše stare zgrade s vertikalnom centralnom prozorskom šipkom i crnim vanjskim završnim slojem. Svi naši krovni prozori u konzervatorskom stilu imaju tehnički izvrsna svojstva VELUX krovnog prozora u tradicionalnom crnom konzervatorskom stilu. I koju god vrstu ostakljenja da izaberete, dobit ćete dodatnu prednost energetske efikasnosti i sva ostala svojstva koja biste očekivali.

Karakteristike proizvoda:
  • Dostupno u izvedbama otvaranja sa središnjim ili gornjim ovjesom.
  • Crni vanjski profili i šipka za staklo.
  • Upuštena ugradnja moguća za krovove pokrivene pločama i crijepom.
  • Rotira se za 180° radi lakšeg čišćenja vanjskog stakla.
  • Izolacijski set i hidroizolacijski set uključeni su u sve komplete za konzervatorske izvedbe.

Unutrašnji završni sloj i ostakljenje

Opcionalne prozorske šipke za standardne VELUX krovne prozore

Zahtjevi konzervatora su različiti od područja do područja i crni završni sloj s kakvim se isporučuju naši kompleti za konzervatorske izvedbe možda nije potreban u vašem području.

Obratite se lokalnom konzervatoru da saznate da li možete napraviti tradicionalni izgled dodavanjem prozorske šipke na standardni VELUX krovni prozor sive vanjštine.

To će vam omogućiti da iskoristite puni opseg dostupnih stilova i veličina za prozore, kao što su INTEGRA® električni krovni prozori ili prozori s bijelim poliuretanskim unutrašnjim završnim slojem koji ne zahtijeva održavanje. Kao i s našim standardnim kompletima za konzervatorske izvedbe, tradicionalniji izgled se može postići i ugradnjom prozora dublje u liniju krova pomoću VELUX kompleta ulegnutih opšava dodatno uz opcionalnu prozorsku šipku. 

Jednostavno izaberite VELUX krovni prozor koji vam se sviđa, zajedno s prikladnim kompletom opšava za krovni materijal i dodajte jednu ili više prozorskih šipki u konzervatorskom stilu u odgovarajućoj veličini.