VELUX prozor sa ravnim staklom za ravne krovove

VELUX prozor za ravne krovove sa ravnim staklom je vrlo diskretan dodatak vašem krovu. Satklena površina ima poseban premaz za lahko čišćenje. Takođe imate mogućnost izbora elektro baze  za ugodno, automatizovano upravljanje.

Prednosti

 • Staklo otporno na ogrebotine, vanjsko kaljeno debljine 4mm za veliku izdržljivost
 • Redukcija buke od kiše, grada i drugih vanjskih zvukova
 • Izolacioni PVC okvir i dvoslojno niskoenergetsko staklo za optimalnu energetsku učinkovitost

Staklo – ljepota koja traje

Ljepota posjedovanja stakla na vašem prozoru za ravni krov je u tome što zadržava privlačan oblik i jasnoću nepreglednog, dok ojačana vanjština štiti od grada i leda. Odlični izolacijski efekti štite od vanjskih temperatura i smanjuju buku koju prouzrokuje kiša.

Detalji proizvoda

PVC
 • 1
  Staklo

  Staklo

  Prekrasan stakleni vrh daje diskretan, moderan izgled krovu i savršeno se uklapa sa bilo kojom vrstom arhitekture. Ugradnja moguća na krovove nagiba 5 - 15o

 • 2
  Izolirani PVC ram i dvoslojno staklo

  Izolirani PVC ram i dvoslojno staklo

  Idealna kombinacija izolacionog PVC okvira i dvoslojnog stakla, niskoenergetsko unutrašnje staklo osiguravaju da se toplina zadrži u unutrašnjosti, kao i da se održi idealna unutrašnja klima.

 • 3
  Bez dodatnog održavanja

  Bez dodatnog održavanja

  Zakrivljeno staklo stvara prirodnu drenažu za kišnicu - nema potrebe za stalnim čišćenjem površine - dok kaljeno staklo stvara moćni štit od mogućih štetnih elemenata. Praktični PVC materijal koj je korišten za unutrašnjost prozora čini čišćenje vrlo jednostavnim

 • 4
  Prozor na elektro upravljanje

  Prozor na elektro upravljanje

  Potpuno programiran VELUX kontrolni sistem na elektro upravljanje nudi udoban i vrlo praktičan daljinski upravljač za prozore koji su van dohvata ruke. Praktični, prethodno montiran senzor za kišu automatski zatvara prozor već sa prvim kapima kiše.

 • 5
  Roletne za prozore za ravni krov

  Roletne i zaštita od toplote

  Upotpunite svoj VELUX prozor za ravne krovove sa zakrivljenim staklom sa roletnom koja vam obezbjeđuje optimalnu količinu dnevne svjetlosti za vaš prosotr - od prigušene do blage svjetlosti.

Materijali

 • Unutrašnji, završni sloj

  Bez dodatnog održavanja

  Vrlo praktičan dizajn, bez spojeva i upotreba PVC materijala omogućavaju vrlo jednostavno čišćenje unutrašnjih dijelova prozora.


 • Vanjski, završni sloj

  Vanjski, završni sloj

  Ravno staklo na vrhu sa aluminijskim profilom.

 • Glazing performance

  73 staklo

  Dvoslojno, niskoenergetsko staklo, unutrašnja laminacija, 4mm ojačano staklo sa dobrom toplotnom izolacijom.

 • Upravljanje

  Elektro ventilacija

  Odaberite elektro bazu sa elektro upravljanjem sa unaprijed podešenim programima za bolji unutrašnji komfor.

  Fiksni

  Izaberite fiksnu bazu sa visokoizoliranim PVC krilom i dvoslojnim energetskim staklom.Za profesionalce

Ukoliko ste arhitekta, instoler ili distributer, posjetite neki od linkova u nastavku kako biste pronašli više informacija o ugradnji, crtežima i tehničkim pojedinostima. Ako tražite više alata i informacija posjetite stranice za profesionalce kako biste pronašli još više, kao što su video zapisi o ugradnji, arhitektonski slučajevi, CE oznaka, kako postati VELUX ovlašteni majstor za ugradnju i sl.Možda će vas zanimati i...