{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Poželjne porodične kuće

Suvremeni programeri imaju misiju da kreiraju fleksibilne planove koji se mogu lako konstruisati, a ipak prilagoditi jedinstvenim potrebama svakog vlasnika kuće.

Idealan za moderan porodični život, Countryside Homes nudi izbor samostojećih i dvojnih kuća s dvije, tri i četiri spavaće sobe, svaka nevjerovatno prostrana i s najnovijim funkcijama koje ne želite propustiti.

Kuće preplavljene svjetlošću

Ovo prijatno i svijetlo mjesto savršeno je za porodicu Dunham. Dom nudi savršenu ravnotežu prostora i praktičnosti za moderan porodični stil života, stvarajući veliki prostor u kojem ste prisutni zajedno, a istovremeno svima nudi kutke za provođenje nekog vremena nasamo.

Suvremena kuhinja/trpezarija otvorenog plana porodice Dunham preplavljena je svjetlošću koja dolazi kroz VELUX krovne prozore i francuska vrata, maksimizirajući količinu dnevne svjetlosti i svjež zrak posvuda. Ovo olakšava rad u kuhinji i stvara zdraviju atmosferu te povezuje porodicu s prirodom putem promjene dnevne svjetlosti i oblaka koji prolaze iznad njihovog stola.

Spavaća soba seoskih kuća s VELUX krovnim prozorima
Buđenje uz zrake sunca

Na prvom spratu nalaze se tri velike spavaće sobe i porodično kupatilo s odvojenom tuš kabinom, dok ćete na drugom spratu naći glavnu spavaću sobu koja ima zadivljujuće rješenje VELUX krovnog prozora.

Preporučeni VELUX proizvodi
Krovni prozori na elektro napajanje
Idi na proizvode
Unutrašnje siesta roletne (DKL)
Idi na proizvode

Vanjske solarne roletne (SSS)
Idi na proizvode