{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Ideja je bila jednostavna, ali briljantna – da otvorimo prostor, stvorimo više stambenog prostora i domu osiguramo vazduh, sunce i pogled na plavo nebo.
„Želio sam nešto više od samog dodavanja dodatnih prostorija ovoj zgradi” – kaže arhitekta. „Želio sam da se stvori osjećaj da te prostorije tu pripadaju, kao i da doprinose životu onih koji žive pod krovom. Pravljenje terase otvaranje je doma prema van, povezivanje s prirodom. To je dodatak koji podiže kvalitet stanovanja za one koji žive u zgradi.

VELUX prozori na krovnoj terasi vam pružaju pristup vanjskim terasama kada su otvoreni i puštaju puno dnevne svjetlosti kada su zatvoreni.

Ako želite prelijep panoramski pogled ili prirodniju ventilaciju, možete otvoriti gornji dio prozora krovne terase. Ako želite da izađete van, jednostavno otvorite gornji i donji dio kako biste stvorili vrata.

Dodavanje dodatnih krovnih prozora najbrži je način da drastično poboljšate osjećaj prostora i otvorenosti u vašem domu, a kada imate mogućnost da ih kombinujete na bilo koji način, to stvara šansu da prostorije učinite svjetlijim i još dramatičnijim.
Uz VELUX krovne prozore možete prilagoditi svoju jedinstvenu kombinaciju kako biste zaista prilagodili svoj prostor svojim potrebama. Postoji rješenje za svaku potrebu, bilo da tražite kombinacije jedan pored drugog, gornji i donji ili kvadratni. Koju god kombinaciju imate na umu, svoje snove o dnevnoj svjetlosti možete pretvoriti u stvarnost.
Izbor drvenih prozora je pomogao dizajneru da stvori čist i prirodan izgled, što lijepo upotpunjuje opću atmosferu doma. Ishod je čisto, moderno, ali domaće mjesto, gdje prirodni elementi i prirodna svjetlost stvaraju umirujući prostor za vašu dušu i um. 

Prozori iznad prostora za življenje daju vam priliku da imate dodatnu svjetlost i svjež zrak, čak i kada je prozor van dohvata.
VELUX krovni prozori na solarni i električni pogon idealni su za situacije kada je prozor van dohvata, kao što su svodni plafoni. Ovaj inovativni sistem prozora, roletni i vanjskih roletni na daljinsko upravljanje omogućava vam da ih otvorite i zatvorite samo jednim pritiskom na dugme. Pomoću kontrolnog prekidača možete lako i brzo doći do svakog prozora. Savršeni za ona teško dostupna mjesta, oni su vrhunski izbor za svjež zrak i bolju udobnost u zatvorenom prostoru. Slike o tome šta bi ova zgrada mogla biti podsjećaju da ponekad mračna, zastarjela soba nije ništa drugo sem platna za stvaranje kuće iz snova. Jednom kada svjetlost ispuni prostorije sjajem i toplinom, mjesto nije samo „dovoljno dobro” za stanovanje – postaje vaše ostrvo na kom živite zdrav, uravnotežen i produktivan život.

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX balkonsko rješenje (GDL)
Idi na proizvode
VELUX prozori na elektro upravljanje (GGL)
Idi na proizvode
Unutrašnje siesta roletne (DKL)
Idi na proizvode